Bine ati venit in Maestro Home

 

Metode de plată

 

1. Plata cu cardul bancar la livrare.
Card de credit/debit - dacă ați selectat card de credit/debit ca metodă de plată, este necesar să completați un formular cu datele despre acesta. Daca tranzacția a fost reușită, urmatoarea fereastră vă mulțumește pentru comandă pe site-ul nostru și va oferă informațiile relevante ale comenzii. Aceste informații le veți primi de asemenea și prin e-mail.
Acceptăm următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metodă de plată card-ul bancar de credit/debit, comanda dumneavoastră va fi procesată doar dupa confirmarea creditării contului  cu suma transferată.
Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plați on-line oferite de BC Moldova-Agroindbank SA .

De asemenea,in magazinul nostru puteti efectua achitarea cu  unul din cardurile colecției MAIB gama, care îți rambursează pe cont o parte din bani la fiecare utilizare pana la 5%, indiferent dacă ai făcut cumpărături în magazin sau online.

Iar o alta varianta posibila este achitarea cu cardul MAIB liber,este primul pachet de card de cumpărături din Moldova care îți permite să-ți iei tot ce dorești în rate egale de până la 12 luni, fără dobânda și costuri suplimentare.

2. Plata în numerar la livrare.

3. Plata securizată online.

Puteți folosi diverse metode de plată pentru diferite comenzi. Nu puteți utiliza mai multe modalitati de plată în cadrul aceleiași comenzi.